spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB


Maandag 4 mei 2009
Zoals de familie Noordink in het bericht op maandag 6 april 2009 al aangaf, zullen er geen nieuwe berichten meer op deze website geplaatst worden.
 
Deze site is in december van 2008 in het leven geroepen om zoveel mogelijk mensen te informeren over de zoektocht naar Joanne Noordink.
 
Joanne is nu gevonden. Helaas is het allemaal anders gelopen dan we gehoopt hadden.
 
Het nieuws rond "de zaak Noordink" gaat steeds minder over Joanne en steeds meer over de "de verdachte van een levensdelict".
 
Daarom is besloten de informatie over de ontwikkelingen m.b.t. de verdachte en de rechtszaak niet op te nemen op deze website. Via de media kunt u hierover op de hoogte blijven.  Bovendien vindt de familie Noordink het niet gepast om te reageren op deze ontwikkelingen.
 
De site blijft vooralsnog online.
 
Met vriendelijke groet,
Martijn Kooistra
webmaster website Joanne Noordink

 
Monday May 4th 2009
As the Noordink family already said in their message of Monday April 6th 2009 no new updates will be put on this website.

The aim of this site was to inform as many people as possible about the search for Joanne Noordink.

Joanne has been found, unfortunately not alive

The news about the "Noordink case" is less about Joanne and more and more about the perpetrator.

That's why we decided not to write about the developments concerning the perpetrator or the lawsuit on this website. You will be kept informed through the media.
Besides the Noordink family don't think it is appropriate to react to the above mentioned developments.

This site will stay on line for the time being.

With kind regards,
Martijn Kooistra
Webmaster
 
Rouwbrief
Joanne Noordink Zeg me dat het niet zo is……..

Wij zijn intens verdrietig en vol onbegrip nu we na een lange tijd van onzekerheid voor altijd afscheid moeten nemen van onze lieve, lieve dochter, zus en schoonzus

Joanne Susanna Noordink

17-11-1981

In de zevenentwintig jaar van haar leven is ze voor veel mensen van grote betekenis geweest.


Arent en Helma                    
Thomas en Tanja                  

De begrafenis zal donderdag 2 april 2009 plaatsvinden op de algemene begraafplaats Berkenhove te Aalten.
Vooraf wordt om 13.30 uur een herdenkingsdienst gehouden in de Zuiderkerk, Ludgerstraat 64 te Aalten.

Gelegenheid tot condoleren van 12.00 tot 13.20 uur in de hal van de kerk.

 
Vrijdag 27 maart 2009
Buiten het condoleanceregister op deze site zijn er nog 2 condoleanceregister geopend waar u uw medeleven op papier kunt zetten. Tot en met dinsdag is er de mogelijkheid  in de Zuiderkerk en het Gemeente huis van Aalten het register te tekenen. Ook is er  in de Zuiderkerk een mogelijkheid om een kaarsje voor Joanne en haar familie aan te steken.

Het condoleanceregister in het Gemeentehuis is dagelijks geopend van 09.00 tot 21.00 uur. Het condoleanceregister in de Zuiderkerk is, met uitzondering van zondag, ook geopend van 09.00 tot 21.oo uur. Op zondag is het condoleanceregister van 13.00 tot 21.00 uur.
Het condoleanceregister sluit in de Zuiderkerk op dinsdagavond 31 maart om 21.00 uur. Op het Gemeentehuis kunt u tot vrijdag 3 april 17.00 uur het condoleanceregister blijven tekenen.

Met vriendelijke groet,
de webmaster


 
Donderdag 26 maart 2009
Het lichaam dat woensdag in Aalten is aangetroffen is inderdaad van Joanne Noordink. Dat heeft de politie donderdagavond rond half tien bevestigd.


The body that the police found in Aalten yesterday is indeed the body of Joanne Noordink.
 
Donderdag 26 maart 2009

Zoals u in de media heeft kunnen lezen is er gisteren een stoffelijk overschot gevonden en het sterke vermoeden bestaat dat het om Joanne gaat.

Vandaag hopen we hier duidelijkheid over te krijgen. Op dit moment lijkt het voor 99% zeker , maar na identificatie weten we het echt helemaal zeker.

 

Gisteren is de website door ruim 18.800 mensen bezocht en omdat veel mensen tegelijk wilden inloggen, heeft dat tot technische problemen geleid en hierdoor was de website regelmatig niet te bereiken. Daarom hebben we wat aanpassingen moeten doen om in elk geval het gastenboek bereikbaar te houden. De rubriek “In het nieuws” is daarom tijdelijk vervallen en ook de foto’s zijn op dit moment niet te zien. Ook de eerdere berichten zijn tijdelijk weggehaald om ruimte te creëren. We hopen die onderdelen weer zichtbaar te maken zodra de bezoekersaantallen van deze website wat beter te hanteren zijn. We hopen op uw begrip hiervoor.

 

Arent, Helma, Thomas en Tanja willen u laten weten dat zij onder de indruk en ontroerd zijn door de vele reacties in het gastenboek.  In deze ongelofelijk moeilijke tijd voelen zij zich erg gesteund door uw lieve woorden en uw medeleven.

 

Met vriendelijke groet, mede namens de familie Noordink,

de webmaster

 
Thursday March 26 2009
You may have read that yesterday a body was found and the chances are 99%  that it is Joanne.
Today it will be made clear who the person is.
 

Yesterday this site was visited by too many visitors at the same time which caused some technical problems resulting in the fact that the site could not be reached all the time.
That’s why we had to cancel the tab “In het nieuws” and the pictures so that the site could be visited again.
This is only temporarily, as soon as number of visits lessen, you  will be able to use the tab again.
 

Arent, Helma, Thomas and Tanja would like you to know that they impressed and touched by the many reactions in the guestbook on the site.
 

With kind regards, also on behalf of the Noordink family,
 
The webmaster
 
Update 24 maart 2009

Nog iemand aangehouden!

 

Hieronder het persbericht:

 

Het rechercheteam heeft dinsdag 24 maart, aan het begin van de middag een 32-jarige man uit Aalten aangehouden. Hij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij de verdwijning van Joanne Noordink.
Gisteren werd in Friesland (gemeente Ooststellingwerf)  een man aangehouden die verdacht wordt van heling van goederen van de sinds 11 december 2008 vermiste vrouw.

Het rechercheteam heeft vanmiddag een verdachte aangehouden die mogelijk betrokken is bij de vermissing van Joanne Noordink. Direct na de aanhouding zijn haar ouders in kennis gesteld. De verdachte zal in de komende periode worden verhoord over de verdwijning van Joanne Noordink.

 

De media zit er ook bovenop, dus bij TV Gelderland en Hart van Nederland kunnen jullie meer informatie vinden.

Wij leven momenteel dus in grote spanning of met deze aanhouding eindelijk duidelijkheid komt en of Joanne gevonden zal worden.


Groeten van Thomas en Tanja, Arent en Helma 
 
Update March 24 2009

Another arrest!

The investigation team has arrested a 32-year-old male from Aalten. He is suspected of having played a role in the disappearance of Joanne.The media has called us all day so you will find more information using the tab “In het nieuws” soon.

As you can imagine we are very tense today because the answers we have been looking for these past 3 months may be answered soon.

Thomas and Tanja, Arent and Helma

 
Dinsdag 24 maart 2009
  

Dag 103, een hele spannende dag, want er is iemand aangehouden!!

 

Hieronder het persbericht dat door de politie is verstuurd:

  
De politie heeft in de vermissingzaak van de uit Aalten afkomstige Joanne Noordink op maandag 23 januari een 49-jarige inwoner uit de gemeente Ooststellingwerf aangehouden. 
De aanhouding vond maandagmiddag plaats nadat uit het onderzoek een ernstig vermoeden was ontstaan, dat de man in het bezit was van goederen van Joanne Noordink. 

In aanwezigheid van de rechter-commissaris vond een doorzoeking van de woning van de aangehouden verdachte plaats. De recherche onderzoekt de zaak verder.  De aangehouden verdachte is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau in Doetinchem en inmiddels in verzekering gesteld.

We zijn ontzettend blij dat er iets gebeurd, al realiseren we ons dat we wel “met de voeten op de grond”  moeten blijven, want deze man heeft, voor zover wij weten, alleen spullen van Joanne. We hopen natuurlijk dat hij kan uitleggen hoe hij aan die spullen komt en dat dit leidt tot het vinden van  Joanne of tot degene die méér weet….

Ongelofelijk spannend dus.

 

Verder willen we nog kort reageren op het geweldige aanbod van Fleur in het gastenboek. Via een kennis zijn we al in contact gekomen met Tessa, dus hoeven we geen gebruik te maken van dit lieve aanbod. Fleur, heel erg bedankt!

 

We houden jullie op de hoogte…….

 

Hartelijke groet,ook namens Thomas en Tanja,

Arent en Helma

 
Tuesday March 24th 2009
103rd day, at last some developments. 
Yesterday the police took into custody a man living in the province of Friesland who is in possession of some of Joanne’s missing goods.
At the moment the investigation team is questioning him.
We are very glad that something is happening and of course we have to keep in mind that this person may have bought the goods at a fleemarket or through E-bay. We hope that he is willing to explain how he obtained Joanne’s things and that it will lead to finding Joanne
 
We will keep you updated… 

Thomas and Tanja, Helma and Arent
  
 
Vrijdag 20 maart 2009

14 weken…… morgen is het de  100e dag van de vermissing van Joanne en ondanks alle zoekacties en de grote media-aandacht van afgelopen week zijn we toch niet veel verder. We zijn wel blij dat er na de zoekactie 20 tips zijn binnengekomen en na de media-aandacht van afgelopen dinsdag zijn er in totaal nog eens 60 tips binnengekomen.  We zijn blij dat de mensen toch blijven meedenken en hun suggesties blijven doorgeven aan de politie. Niet alle tips zijn even bruikbaar, maar we hebben maar één goede tip nodig, de gouden tip, die leidt tot de plaats waar we Joanne kunnen vinden. De politie trekt alle tips na en we hopen dat dat gauw tot duidelijkheid zal leiden.

Ook zijn we erg blij dat het Openbaar Ministerie het tipgeld heeft verhoogd met 20.000 euro, dus in totaal is er nu 30.000 euro voor de gouden tip.

Vanavond zal Tros Vermist ook nog even kort aandacht besteden en mensen oproepen tips door te blijven geven.

Al die media-aandacht vinden we trouwens wel slopend: j.l . dinsdagmiddag  eerst 2 TV ploegen over de vloer gehad en vervolgens  ’s avonds naar 3 uitzendingen gekeken (TV Gelderland, Hart van Nederland en Opsporing Verzocht)die de vermissing van Joanne behandelden. Wanneer je op de bank naar die uitzendingen zit te kijken, geloof je het zelf soms amper en lijkt alles weer een boze droom of een hele slechte film…..maar helaas, het is wel de keiharde realiteit. En ondanks het feit dat wij vanaf de eerste dag al sterk het vermoeden hadden dat Joanne niet vrijwillig haar huis heeft verlaten en dat er in onze ogen een misdrijf moest hebben plaatsgevonden, is het wel confronterend om  nu steeds in de media te horen, dat er sterk rekening gehouden moet worden met een misdrijf.

Toch blijven we hopen dat Joanne ergens wordt vastgehouden en dat we  haar weer gauw in ons midden zullen hebben.

 

Vandaag is de lente officieel begonnen…. en dan te bedenken dat het nog winter moest worden toen Joanne verdween……zo bizar….

We voelen ons in deze moeilijke tijd echt gedragen en gesteund door jullie lieve reacties in het gastenboek, de vele kaartjes en e-mailtjes   en de mooie bloemen die we van jullie mogen ontvangen.

Heel veel dank hiervoor.

 

Hartelijke groet, mede namens Thomas en Tanja,

Arent en Helma

 
Friday March 20th 2009
14 weeks…. tomorrow the 100th day since Joanne’s disappearance and in spite of all searches and media attention still no clue. 
In all it resulted in about 80 leads of which we are glad of course.
All we need is one Golden Tip which will lead to Joanne’s whereabouts.
The D.A. has raised the tip-off money to 30.000 Euros, who knows…

The media attention is rather tiring, last Tuesday we had two TV crews in the house and in the evening we watched 3 programs about the search for Joanne. Watching the program it seems we are watching a bad movie…but unfortunately the reality is that they are talking about our daughter. And although we always had the feeling  that Joanne did not leave her home of her own free will it is hard to actually hear the media say that a crime may have been committed and that Joanne may not be alive.
We still hope of course that Joanne is kept some place and that the investigation team will find her. 

Again, thank you all for your kind words and thoughts.
 

Thomas and Tanja, Helma and Arent
 
Vrijdag 13 maart 2009

Alweer 13 weken, de 92e dag en helaas nog steeds geen spoor van Joanne.

We hebben twee hele spannende dagen achter de rug. Zoals jullie weten is er gisteren en eergisteren weer druk gezocht met speurhonden en een forensisch archeoloog op verschillende plaatsen in en om Aalten. Ook is er weer bij de Slingeplas gezocht, dit keer weer met honden en men is ook met bootjes de Slingeplas op gegaan. Tijdens de zoekacties zijn ook weer nieuwe tips binnengekomen en die zijn of worden allemaal onderzocht.

Maar tot dusver alles zonder enig resultaat.

Wij hebben er een heel dubbel gevoel over: aan de ene kant zijn we erg blij dat we niet met slecht nieuws geconfronteerd zijn, maar aan de andere kant verlangen we zo naar een einde aan deze onzekerheid. We weten eigenlijk niet goed meer wat we moeten hopen, willen, denken of voelen….

 

Gisteren hebben we een TV ploeg van het programma “Opsporing verzocht” op bezoek gehad en zijn er opnames gemaakt.  A.s. dinsdagavond  17 maart zal het uitgezonden worden op Nederland 1 om 21.45 uur. 

 

Diverse keren is ons door een aantal lezers van deze website in het gastenboek het advies gegeven om Peter R. de Vries in te schakelen of Peter vd Hurk. Daar willen we wel graag op reageren. Wat Peter R. de Vries betreft lijkt het ons op dit moment en in deze fase van het onderzoek niet verstandig er iemand als Peter R de Vries bij te halen. Wij hebben het volste vertrouwen in het rechercheteam en het lijkt ons niet verstandig dat daar dan iemand anders zijn eigen spoor dwars doorheen trekt. Dat zou mogelijk het onderzoek van het rechercheteam kunnen schaden. Stel dat  er op enig moment geen nieuwe feiten meer te melden zijn en het rechercheteam geen sporen meer te onderzoeken heeft, dan kan het altijd nog overwogen worden, maar in dit stadium voelen we er dus niets voor.

Wat Peter vd Hurk betreft: wij hebben hem al benaderd, maar zijn vrouw gaf aan dat hij momenteel te druk was met het programma “Het zesde zintuig” en dus geen tijd had om zich met de vermissing van Joanne bezig te houden.

We proberen echt alles aan te grijpen wat mogelijk kan helpen om Joanne terug te vinden, maar wij willen dit graag in goed overleg met het rechercheteam doen, want we willen geen actie ondernemen die mogelijk het onderzoek zou kunnen schaden.

Met een hartelijke groet, ook namens Thomas en Tanja,
Arent en Helma

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 24 van 53
spacer.png, 0 kB