spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Bekijk condoleanceregister
Bericht toevoegen
Naam Bericht
maarten don
Wij lijden met u mee in dit afschuwelijk verlies van uw geliefde dochter;
voor dat wat hiertoe heeft geleid schieten woorden tekort.
 
Linda
Ik denk nog vaak aan haar. Heel veel sterkte en kracht wens ik jullie toe.
 
Gast
Vanaf deze plaats nog heel veel sterkte gewenst. Wat zullen jullie haar missen. 't Is ook niet beschrijven wat er allemaal is gebeurd.
De maanden gaan voor ons snel voorbij maar voor jullie zullen ze steeds langer worden. Zonder Joanne.
 
Dineke van der Heide
Beste familie en vrienden van Joanne,

Doordat ik vanavond naar een cd van Paul Simon 'GRACELAND' aan het luisteren was, moest ik bij het nummer 'under african skies' opeens zó aan Joanne denken, terwijl ik haar niet hebt gekend. Mijn gedachten zijn nog steeds bij haar en haar ouders, en ook bij haar vrienden. En daarom wil ik, ook nu nog, jullie heel veel sterkte wensen. Maar ook veel liefde & gezamelijkheid; zodat Joanne nog heel vaak aanwezig kan zijn in de harten om jullie heen!

Veel liefde toegewenst,
Groetjes,
Dineke van der Heide (oud leerling CSA)
 
Gast
Joanne! Wat een mooie naam. Steeds als er iemand de naam Joanne noemt, ook van anderen die zo heten, dan krijg ik het warm en koud tegelijk. Wat een verschrikkelijke gebeurtenis is het geweest en nog. Er is geen ontkomen aan of we worden geconfronteerd met verdriet, ellende en gemis.
Dit gemis, Joanne's leven, is nooit meer in te vullen. Nooit meer.
 
Timon
Lieve familie en vrienden van Joanne,

Pas nu lees ik dit vreselijke verhaal. Gecondoleerd met jullie verlies. Ik wens iedereen in haar nabije omgeving nog steeds sterkte en Gods kracht toe!

Timon Postma
Longtermer Livingstone (mrt-aug 2007) Mukono, Uganda
 
joke
Het was moeilijk, het is moeilijk en wat komt er nog? Heel veel sterkte gewenst om dit allemaal aan te kunnen!
 
een plaatsgenoot
vandag vanaf ons vakantieadres kwam Joanne ook ter sprake, zelfs in Groningen wordt meegeleefd en is ze niet vergeten. weet dat ook wij nog aan haar en jullie denken.
 
Marita O.
Nog steeds denk ik heel vaak aan Joanne. En dan natuurlijk ook aan jullie. Hoe gaat het nu? Het blijft heel moeilijk uiteraard. Maar een (schrale) troost is dat Joanne NOOIT vergeten wordt door heel veel mensen.
Sterkte voor jullie en alleen maar heel veel geluk in jullie verdere leven voor zover mogelijk. De glans is er toch af.
 
christel
elke dag denken we nog aan jullie, wil dit even laten weten
in gedachten/gebed worden jullie niet vergeten
 
Elmer Korpel
Heel erg veel sterkte gewenst voor alle nabestaanden.
 
marloes
Regelmatig denk ik nog aan u als familie!
Ik wens u nogmaals heel veel sterkte!! Het moet verschrikkelijk zijn om zo'n mooie dochter en dan ook nog op deze wijze te moeten verliezen. Wat zal het een gemis zijn! Een leegte!
Ik hoop dat u de kracht bij HEM vandaan zult zoeken en vinden. Hij alleen kan u in alle volmaaktheid kracht en bijstand geven!
 
Yvonne
Er gebeurt zoveel in de wereld, bijna niet te bevatten. Dagelijks trekken er veel berichten voorbij maar Joanne komt nog regelmatig in mijn gedachten voor.
Yvonne
 
een plaatsgenoot
even laten weten dat we nog aan jullie denken
 
Melissa
Lieve familieleden en vrienden van Joanne.
Het is nu alweer bijna anderhalve maand geleden dat Joanne begraven is, en nog steeds is zij ondanks dat ik haar niet kende, in mijn gedachten. Ik kan nog steeds niet geloven dat Joanne er niet meer is. Zo'n mooie, lieve vrouw met zo'n warm hart en dan op zo'n vreselijke manier uit het leven gerukt. Het graf van Joanne is prachtig, ik hoop dat jullie als ouders en familie ooit de kracht weten te vinden om weer verder te kunnen. De afschuwelijke berichten in de media en de enorme leugens die de verdachte via zijn advocaat naar buiten laat komen bemoeilijken het verwerkingsproces. Niemand gelooft dat Joanne verliefd op hem was, en al helemaal niet dat zij de verzekering wilde tillen. Deze berichten zijn respectloos. Langs deze weg wil ik alle mensen die Joanne goed gekend hebben en voor wie zij iets betekend heeft laten weten dat Joanne voortleeft in ieders hart. Ook in de harten van mensen die haar niet gekend hebben. Heel veel sterkte toegewenst bij dit zware en moeilijke verlies.
Moge Joanne rusten in liefde en vrede...
 
Een plaatsgenoot
Lieve fam. Noordink.
Iedere dag denk ik aan jullie en aan Joanne.
Zij zit diep in mijn hart, ook al omdat zij zo sociaal betrokken was in deze wereld. Een wereld die verscheurd is en veel ellende kent.
Joanne zal nooit vergeten worden. Zij was een boegbeeld voor velen.
Jammer dat juist zij niet meer in ons midden is. Ze zal heel erg gemist worden en zeer zeker zullen jullie haar erg missen.
Veel sterkte daarom voor het verwerken van dit ondraaglijke verdriet.
Gods zegen gewenst!
 
Susanne
Beste familie en vrienden van Joanne, ik wens jullie Gods kracht voor iedere dag toe in dit verlies,

 
lin
Soms loop ik op straat en denk ik dat ik je tegen kom, het is zo onbegrijpelijk echt niet te bevatten
 
Jolanda
Gewoon te triest voor woorden! Dat zo'n prachtige meid, die zoveel goed deed en hart had voor de medemens, het leven werd ontnomen door zo'n enorm laffe daad

Je positieve energie zal blijven voortleven Joanne !

Heel veel sterkte voor de dierbaren die Joanne gedwongen achter zich heeft moeten laten....
 
paula
lieve familie van Joanne,

ik wens jullie heel vel sterkte met het verwerken van dit verlies.
Gods nabijheid toegewenst,

groeten Paula
 
marina
Lieve familie,

Dat de verdachte nu heeft bekend, moet opnieuw zeer confronterend voor jullie zijn. Ik wens jullie ook daarmee zeer veel sterkte.
 
mary
beste familienoordink
ik ken jullie niet maar dit wens ik jullie toe
bij het verlies van jullie dochter
en het beste toegewenst in deze tijd
groetjes mary
 
wilma bolder
lieve familie
wij kennen jullie niet, maar hebben erg met jullie meegeleefd.Zelfs Joanne hebben we niet gekend,maar je kunt zo zien wat een leuke spontane en lieve meid jullie moeten missen.Wij wensen jullie dan ook heeeeeeeeeeeeeel veel sterkte in deze hele moeilijke tijd. groetjes uit Didam.
 
Moniek Lensink
We kennen elkaar niet. Toch heb ik intens meegeleefd met uw gezin in de afgelopen maanden, en met bewondering gezien hoe u uw eigen vorm gegeven heeft aan uw contacten met media en publiek.
Onvoorstelbaar dat dit in ons Aalten heeft kunnen gebeuren.
Heel veel sterkte!
 
Diana
Al eerder wilde ik iets schrijven maar vond de woorden niet. Het is onbegrijpelijk wat er is gebeurd met Joanne.
Iedereen hoopte zo enorm op een goede afloop en zeker wel dat er veel mensen zijn die aan jullie denken, hopelijk verzacht dat een klein stukje van de pijn.
Heel veel sterkte en kracht toegewenst.

Diana
 
Annerieke
Onbegrijpelijk. Ik ben nog steeds geschokt en blijf met jullie meeleven. Ik heb heel veel bewondering voor de manier waarop jullie ermee om gaan want dat lijkt me eigenlijk niet te doen. Ik wens jullie voor de toekomst dan ook alle sterkte toe en haar naam zal ik me voor altijd blijven herinneren.
 
Elly
nu het stil wordt rond Joanne en jullie, valt het waarschijnlijk nog zwaarder dan voorheen. Weet dat Joanne niet vergeten wordt!

liefs elly
 
iemand uit Aalten
De tijd gaat door. Maar het verdriet blijft. Wat zal het toch moeilijk zijn om zonder Joanne verder te moeten. Ik vind het al zo moeilijk maar wat moeten jullie dan wel niet. Wat moeten de kinderen in Oeganda zonder Joanne? Gelukkig zijn er leerlingen van Schaersvoorde die die kinderen willen ondersteunen. Joanne's levenwerk kan op zo'n manier toch doorgaan.
Joanne. Haar naam staat als een inscriptie in mijn gedachten. Het zal nooit uitgewist kunnen worden. En dat wil ik ook niet.
Wat ik nu nog hoop is duidelijkheid over alles wat er is gebeurd!
Voor jullie wens ik het allerbeste toe!!
 
nelleke
hallo,
via mijn vriend die samen met joanne in oeganda heeft gewerkt hoorde ik van jullie situatie. ik ben geschokt, dat zoiets gebeurd in NL. ik wil jullie Gods zegen toewensen, hij is ook jullie trooster! huil bij Hem uit. sterkte met alles, groetjes Nelleke
 
annie&henk neerhof
beste fam.Nu het wat stiller wordt rond Joanne
willen we jullie toch laten
weten,dat we iedere keer
een kaarsje aansteken bij haar foto.Joanne is nog steeds in onze gedachten.
een hart.groet
 

<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
spacer.png, 0 kB